Servicii

Servicii Optica Racari disponibile: consultatii cu Dioptron, realizarea ochelarilor, consultanta in alegerea lentilelor si a ramelor, montarea lentilelor de ochelari si reparatii ochelarii. Prin aceste servicii integrate ne dorim sa fim un partener de nadejde in alegerea corecta a produselor de optica medicala.

Servicii Optica Racari: consultatii cu Dioptron

consultatii cu dioptron

Rolul principal al ochelarilor de vedere este de a corecta viciile (defectele) de refractie astfel incat sa putem percepe cat mai clar imaginile mediului inconjurator. De aceea este importanta identificarea corecta a tipului de defect si a caracteristicilor, adica trebuie stabilita corect dioptria lentilelor corectoare.

In zilele noastre determinarea dioptriei se face mult mai usor cu ajutorul aparatelor electronice de masurare. Dioptron este cel mai popular dintre acestea datorita preciziei de masurare si usurintei de utilizare. In magazinul Optica Racari puteti beneficia gratuit de consultatii cu Dioptron pentru stabilirea dioptriilor ochelarilor.

Realizare ochelari vedere

magazin online optica medicala si ochelari de vedere

Optica Racari realizeaza ochelari de vedere pentru distanta, pentru aproape sau progresivi. Folosim lentile cu diverse tratamente: antireflex, fotocromatic (heliomat) sau cu filtrarea luminii albastre (filtru PC).

La realizarea ochelarilor se utilizeaza rame ochelari de platic, de metal, cu contur inchis sau deschis, dar si ochelari cu prinderea bratelor in suruburi, fara rama in jurul lentilei.

Consultanta profesionala

consultanta alegere ochelari de vedere

Tehnicienii nostri va vor asista in alegerea corecta a elementelor componente pentru ochelari astfel inacat acestia sa se potriveasca nevoilor dvs. cat mai bine.

Incepem cu alegerea unor rame potrivite cu fizionomia, varsta si mediul in care va desfasurati activitatea. Apoi continuam cu alegerea tipului de lentila, a nivelului de subtiere si a tratamentelor aplicate.

Montare lentile ochelari

montare lentile ochelari

In centrul Optica Racari se realizeaza montajul lentilelor in mod profesionist, utilizand materiale proprii. Timpul de realizare a ochelarilor in situatia lentilelor existente in stoc este foarte mic, de maxim 1 ora.

Reparatii ochelari vedere

reparatii ochelari vedere

Micile accidente fac parte din viata noastra, iar ochelarii de vedere nu sunt ocoliti de ele. Realizam reparatii la ramele deteriorate, adaugam suruburi, pernite, inlocuim lentile si alte operatiuni necesare.

Ochelarii sunt gata intr-o ora!

logo star bt

Plata in 6 rate cu card BT

Acceptam la plata orice card Visa si Mastercard.

plata cu cardul in magazin
Cos de cumparaturi

NOU! Testare lentile progresive

La Optica Racari testezi inainte sa cumperi! Chiar si lentilele progresive.
Beneficiezi de tehnologie inovatoarea ce permite simularea utilizarii lentilelor progresive, astfel incat sa decizi in mod informat asupra achizitiei.

lentile progresive

Scroll to Top
Deshide Whatsapp
1
Salutare! Ai nevoie de o programare?
Salutare!
Ai nevoie de o programare?
0760 330 124